De nieuwe "sappige" Willems Creations


Sappig! Zo kan je onze nieuwe collecties van ringen gerust noemen. De combinatie van kleurrijke edelstenen met diamant is werkelijk om op te eten. Voor de benaming van onze nieuwe lijnen hebben we dan ook, zeer toepasselijk, inspiratie gezocht bij de lokale fruitsoorten uit ons Haspengouw. De Bigarreau, Durondeau en Pink Lady lijnen van Juwelier Willems zijn een feit!


Edelsteen en diamant

Onze nieuwe lijnen zijn stuk voor stuk afgewerkt met gekleurde edelstenen en diamant. Het gebruik van deze kleurstenen, in combinatie met verschillende goudkleuren, laat ons toe om binnen één lijn heel wat diversiteit te creëren. Zo vind je altijd wel een variant die bij je persoonlijkheid en kledingstijl past.Voor onze eigen creaties gebruiken we steeds natuurlijke edelsteen en diamant die gezet worden in 18kt wit-, rosé- of geelgoud. Alle stenen worden overigens eigenhandig uitgekozen om een zekere consistentie in kwaliteit en kleur te kunnen garanderen. 


Fruitsoorten

Echt lang hebben we niet moeten nadenken over de benaming van onze nieuwe creaties. We zijn trots op onze Limburgse roots en onze Haspengouwse tradities. En laten we eerlijk zijn, er is niets dat meer "Haspengouw" schreeuwt dan fruit. De mooie namen van onze lokale fruitrassen lenen zich bovendien uitstekend voor onze kleurrijke ontwerpen.

Wil je zelf onze Bigarreau, Durondeau of Pink Lady zelf eens ontdekken? Spring dan zeker eens binnen bij ons in de winkel, of bezoek onze webshop


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.