Wij staan voor u klaar ... op afspraak


Het zal je niet ontgaan zijn, de overheid kondigde opnieuw maatregelen aan om het virus de kop in te drukken. Vanaf 27 maart blijven we wel nog steeds voor jullie beschikbaar, maar zijn we genoodzaakt om enkel nog op afspraak te werken. Maar we bekijken het positief, want dit is misschien wel het uitgelezen moment om op een rustige manier een mooi juweel of horloge te kiezen!

Een afspraak voor een shopmoment kan je heel eenvoudig verkrijgen via onze website of door ons te bellen op het nummer 011 83 23 92. 

Voor het binnenbrengen of afhalen van herstellingen of bestellingen moet je geen afspraak maken en mag je gewoon langskomen. 

- Klik hier om een afspraak te maken -


Een verlovingsring van Willems Creations

Een nieuwe lockdown, dat betekent ook meer vrije tijd. Tijd die je bijvoorbeeld kan gebruiken om het perfecte huwelijksaanzoek te plannen. Met de ideale verlovingsring kunnen wij je alvast helpen! We ontwikkelden 3 volledig nieuwe lijnen van verlovingsringen in 18kt goud met diamant. Elk met een eigen karakter, en een eigen naam. Namen die trouwens een hommage zijn aan de voorouders van de Willems-Familie. 

De Guillaume is een strak en tijdloos model dat zich uitermate goed leent om een andere ring er tegenaan te schuiven. Een trouwring bijvoorbeeld?
Onze Josephine ring daarentegen is meer uitgewerkt. De barokke krullen onder de steen zorgen voor een elegant en speelse stijl. Ook hier kan nog een ring tegenaan geschoven worden.Tot slot is er de Lucy. Een ring voor de dames die houden van iets meer bling. Naast een centrale diamant, zitten er bij de Lucy ook briljanten op de band van de ring. 

Al onze verlovingsringen zijn te verkrijgen in wit-, rosé- of geelgoud en met verschillende groottes van diamant. Ontdek ze allemaal hier op onze webshop.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.