Mom, I love you!


Neen, je hebt Moederdag niet nodig om je mama te laten zien dat je haar waardeert. Maar dat neemt niet weg dat je haar op die speciale dag toch eens extra in de bloemetjes mag zetten. We geven je alvast wat inspiratie voor een geslaagd Moederdag cadeau. Bovendien kan je vanaf nu tot en met 9 mei profiteren van een online MOM-korting van 10% op heel de collectie (met de kortingscode MOM10). 

kortingscode
MOM10


BIGLI

Wil jij indruk maken met een cadeau dat duurzaam, chique en speels tegelijk is? Dan is BIGLI zeker en vast een geweldige keuze. De Mini Sweety reeks van het merk is ondertussen wereldberoemd en dankt zijn populariteit aan de quasi oneindig mogelijke combinaties. Ze zijn namelijk te verkrijgen in maar liefst 52 verschillende kleuren die gemixt kunnen worden naar je persoonlijke smaak. Alle ringen van BIGLI zijn vervaardigd in 18kt goud en afgewerkt met natuurlijke edelsteen en diamant.


MINI SWEETY
50 colors, 1, 2 or 3 rings,
3 colors of gold, diamonds or not. 
Just create your own happiness. 


PANDORA 

Het fenomeen Pandora brengt, zoals elk jaar, bedeltjes uit die specifiek ontworpen zijn voor Moederdag. De collectie van 2021 is bijzonder geslaagd in haar opzet. De bedels, zowel zilver- als rosé-kleurig, bevatten stuk voor stuk een boodschap voor mama. De Moederdag bedels kunnen uiteraard gecombineerd worden met exemplaren uit de bestaande collectie om zo een persoonlijk verhaal te vertellen. 
BALMAIN

Wil je je mama misschien verrassen met een mooi stijlvol uurwerk? Dan moet je ongetwijfeld bij Balmain zijn. Het merk staat vooral gekend voor zijn elegante damesuurwerken van uitmuntende kwaliteit. Zwitserse binnenwerken en krasbestendig saffierglas worden gecombineerd met een klasse volle look om zo een tijdloos geheel te creëren. Dit zijn uiteraard maar enkele tips. Ontdek op onze website tal van andere merken waarmee je je mama gelukkig kan maken. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.