Papa ... jij bent de beste!

Vaderdag komt er weer aan! Hoog tijd dus om te beginnen zoeken naar het perfecte cadeau. Wil je graag wel eens wat anders geven dan het traditionele scheerapparaat of de aftershave die al zeker even zo cliché is? Lees dan zeker verder want wij hebben enkele top Vaderdag Gifts voor je opgelijst. Bovendien krijg je, bij aankoop van een vaderdaggeschenk, een gratis Gemini-armband ter waarde van €39,95 cadeau



Een echt Zwitsers horloge

Voor heel wat mannen is een uurwerk een onderdeel van hun outfit. Er is dan ook niets dat zoveel klasse uitstraalt als een stijlvol Zwitsers uurwerk. Wij hebben een uitgebreid assortiment Zwitserse horloges met verschillende stijlen: 

TAG Heuer

Het merk hoeft waarschijnlijk geen introductie meer. TAG Heuer is doorheen de jaren immers uitgegroeid tot het icoon dat het nu is. Geboren op het circuit en ideaal voor de sportieve man die enkel genoegen neemt met niets minder dan het beste!






Longines

Nog zo'n pionier in de Zwitserse horlogerie is Longines. Een merk dat zich vooral engageert in de paardensport en de luchtvaart. Longines staat gekend voor zijn geklede, klassieke uurwerken met een echt Zwitsers hart. 




Rado

Ben je op zoek naar een horloge met een meer moderne touch? Dan is Rado zeker een aanrader. Het Zwitserse binnenwerk wordt bij Rado omringd door kwalitatieve en duurzame materialen zoals keramiek en plasma high-tech keramiek. Het gebruik van deze materialen geeft Rado vaak een hedendaagse strakke look.




Tissot

Een Zwitsers horloge hoeft niet altijd heel duur te zijn. Dat bewijst Tissot maar al te goed. Zij bieden hoogkwalitatieve horloges aan tegen een betaalbare prijs. Bovendien is het aanbod bij Tissot bijzonder divers in stijl, gaande van echt sportieve modellen tot klassiek geklede stuks.









Een multi-sportwatch van Garmin

Is jouw papa misschien het sportievere type? Of is hij stiekem gewoon een gadget freak? Dan is een multi-sportwatch echt wel iets voor hem. En wanneer je op zoek bent naar een sport-smartwatch, dan is er werkelijk maar één merk dat alle aandacht verdient ... Garmin.



De smartwatches van Garmin bieden naast de standaard functionaliteiten (zoals meldingen voor berichten, e-mails, oproepen, agenda, enz.) ook bijzonder veel opties voor de sporters onder ons. Denk bijvoorbeeld aan GPS ondersteuning, uitgebreide hoogte gegevens, meting van zuurstofgehalte in het bloed, hydratatiemeter, routeplanners, tempobepaling, en nog veel meer. 



Gentlemen's bling: Juwelen voor mannen

Heeft je papa wel genoeg horloges, dan kan je ook kiezen voor een leuke armband om zijn outfit compleet te maken. Ook hierin bestaan er een aantal verschillende stijlen. 


Gemini

De bolletjesarmbanden van Gemini zijn ondertussen bij het publiek goed gekend. Ze zijn verkrijgbaar in zowat alle mogelijke kleuren en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden om zo een mix te creëren die perfect bij je eigen stijl, of die van je papa, past.





Pig & Hen

Het Nederlands merk Pig & Hen produceert armbanden met zeiltouw en doet dit op een artisanale manier. Jawel, volledig handgemaakt en met een look die best wel stoer genoemd kan worden. Ook bij Pig & Hen zijn uiteraard verschillende kleuren verkrijgbaar die ook gecombineerd kunnen worden.


 

Fossil

Ook lederen armbanden zijn voor mannen helemaal terug van weggeweest. Dat bewijst het merk Fossil maar al te goed. Vintage geïnspireerde armbanden in leder worden gecombineerd met staal of textiel om op die manier toch weer een eigentijdse look te creëren.





Gratis cadeau

Om je de kans te geven om je papa ook nog eens extra in de watten te leggen hebben we bovendien een leuke Vaderdagactie. Koop je een Vaderdaggeschenk van minstens €100 euro, dan krijg je van ons een Gemini armband ter waarde van €39,95 cadeau! 

Deze actie is geldig tot en met 13 juni 2021 in de winkel en op onze webshop. Om te weten hoe je van deze actie kan profiteren, klik dan hier voor meer informatie.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.