De beste klanten? Dat zijn jullie!Het weekend van de klant staat voor de deur. Tijd om onze klanten eens extra in de spotlight te zetten want laat ons eerlijk zijn, wij hebben zonder twijfel de beste klanten! We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen van harte te bedanken om al die jaren trouw voor ons te kiezen. Dit is ook misschien het ideale moment om ons nieuw atelier voor te stellen. 


Stilstaan is achteruitgaan

Voortdurend innoveren is al jarenlang ons streefdoel. Een doel dat zich recentelijk heeft vertaald in een gloednieuw en hypermodern atelier waarin we nog efficiënter alle herstellingen kunnen uitvoeren. Dankzij het aannemen van een extra horlogemaker zullen we nog meer service kunnen bieden en korter op de bal kunnen spelen.Ons nieuwe atelier is voorzien van de meest hoogtechnologische apparatuur en is gecertificeerd om herstellingen uit te voeren aan alle grote merken (o.a. TAG Heuer, Omega, Rolex, Breitling, Rado, Longines, Oris, en vele anderen). 


Weekend van de klant

Dit weekend, zaterdag 2 en zondag 3 oktober, zetten we al onze klanten in de bloemetjes. Geniet tijdens het shoppen van een glaasje bubbels en ontvang bij elke aankoop een kleine attentie. Bovendien zijn we op zondag 3 oktober ook open van 14.00u tot 18.00uOnze Pandora "Shine" actie

Ben jij ook zo een Pandora-fan? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Tijdens het weekend van de klant, op zaterdag 2 en zondag 3 oktober,  krijg je bij aankoop vanaf 125 euro Pandora juwelen, een Pandora Sparkling Snowflake Pavé t.w.v. maar liefst 69 euro cadeau!*
*Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.