Longines, the Spirit collection

 

Longines heeft legendarische avonturiers en piloten altijd ondersteund door hen te voorzien van professionele navigatie instrumenten. Tegenwoordig haalt Longines inspiratie uit deze erfenis en geeft er een moderne look aan.

Met de nieuwe Spirit collectie bewijst Longines opnieuw dat het een uniek merk is dat zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis. Terwijl andere merken "luchtvaart"-uurwerken aanbieden zonder enige historische legitimiteit, kijkt Longines met de Spirit collectie terug naar zijn verleden en lanceert een moderne look die een nieuwe generatie zal aanspreken.


Pioniers van vroeger en nu, uitzonderlijke mannen en vrouwen, allen zijn ze bij hun legendarische ondernemingen ondersteund geweest door Longines. Sinds zijn oprichting heeft Longines altijd de ambitie gehad om te innoveren. In 1878 creƫerde Longines zijn eerste chronograaf en heeft het voortdurend betrouwbare tijdwaarnemingsinstrumenten geproduceerd.

Voor de uurwerkliefhebbers geven we graag wat meer info over de techniek achter het uurwerk:


De volledige collectie is bij ons te bewonderen in de winkel of via onze website. Klik hier om onze pagina van Longines te bezoeken. Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.