BLACK Friday bij je favoriete juwelier!


Ja hoor, het is weer zover, de aanloop naar de feestdagen is begonnen en dat wil zeggen dat ook BLACK Friday eraan komt! Vanaf woensdag 24 november tot en met maandag 29 november bieden we jullie weer heel wat spectaculaire deals aan! Lees zeker verder om alle acties te ontdekken. Toch interesse in iets anders? Dan laten we je natuurlijk niet in de kou staan, want je krijgt tijdelijk 10% korting op heel de collectie met de kortingscode BLACK10.


-20% op alle PANDORA bedels


Je leest het inderdaad goed! We geven tijdelijk 20% korting op alle bedels van Pandora. Alle bedels wil deze keer ook zeggen, zonder uitzonderingen. Niet enkel op de bestaande en de nieuwe collectie, maar ook op de Disney, Harry Potter & Star Wars collecties. (Actie geldig van woensdag 24 november tot en met maandag 29 november)

- Ontdek de hele PANDORA collectie hier -


-20% op Swarovski


Ook Swarovski kan niet ontsnappen aan de BLACK Friday deals. Een grote selectie van het wereldberoemde kristalmerk is nu beschikbaar aan een korting van maar liefst -20%. Dit is misschien wel de uitgelezen kans om je favoriete accessoires voor de feestmaand uit te kiezen en meer dan ooit te schitteren! (Actie geldig van woensdag 24 november tot en met maandag 29 november)

- Ontdek de Swarovski BLACK Friday deals - 


-50% op Olivia Burton

Het merk Olivia Burton is vooral bekend door zijn vintage ge├»nspireerde horloges en kleurrijke motieven. Ter gelegenheid van BLACK Friday bieden we heel onze Olivia Burton stock aan de helft van de prijs! (Actie geldig van woensdag 24 november tot en met maandag 29 november)- Ontdek Olivia Burton - 


ICE Steel voor slechts €50

ICE Watch, een op en top Belgisch merk dat vooral naam maakt met zijn kleurrijke rubberen horloges. Maar wist je dat ze ook robuustere modellen hebben in staal? Je shopt deze modellen tijdens onze BLACK Friday week voor een ronde prijs van 50 euro in plaats van 119 of zelfs 149 euro. (Actie geldig van donderdag woensdag 24 tot en met maandag 29 november)- Ontdek alle ICE Steel modellen -


Toch niet wat je zoekt? Gebruik dan deze kortingscode op ons volledige aanbod.
BLACK10
Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.