Een gelukkig, gezond & schitterend 2022 toegewenst!


Het is weer zover, 2021 zit er weer op. Het was een jaar van verwachtingen die niet altijd ingelost werden. We hadden tevergeefs gedacht dat het leven terug zijn normale gang zou gaan en dat corona ondertussen in het verleden zou liggen. Maar dat maakt ons wel nog hoopvoller voor de toekomst. We zijn er van overtuigd dat het nieuwe jaar er één vol liefde en voorspoed zal worden. Het hele Willems team wil jullie daarom dan ook een gelukkig, gezond en schitterend 2022 toewensen!

Een gelukkig, gezond & schitterend 2022 toegewenst!Een jaar vol vernieuwing


2022 Wordt zeker en vast ook een spannend jaar voor ons. Recentelijk werd ons atelier volledig gemoderniseerd en nu is het de beurt aan onze de Deluxe winkel. De verbouwing start op 10 januari en zal ongeveer een 4-tal weken in beslag nemen. De nieuwe winkel zal zorgen voor een nog gezelliger kader en zal nog meer inzetten op totaalbeleving bij het kiezen van jouw droomjuweel of uurwerk. Gedurende de verbouwing blijven we uiteraard steeds bereikbaar via onze Style winkel. Ook de webshop blijft gewoon verder draaien. Ben je ook nieuwsgierig? Kom dan zeker vanaf de tweede week van februari het resultaat zelf bewonderen. 


Trouwen in 2022


We willen van de gelegenheid gebruik maken om onze trouwdagen ook nog eens in de verf te zetten. Trouw je in 2022? Dan zijn onze trouwdagen de ideale gelegenheid om, samen met je partner, de perfecte trouwring uit te kiezen. Van 7 tot en met 13 februari kan je profiteren van de beste voordelen op al onze trouwringen. Vergeet je zeker niet in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

  • Extra korting op alle trouwringen

  • Extra aanbod om uit te kiezen

  • Kiezen in een gezellig kader met een hapje en een drankje

  • Deskundig en professioneel advies

  • Gratis gepersonaliseerd trouwkussentje

  • Levenslang garantie op diamant en steenzettingen

  • Beste-prijs-garantie voor al onze merken

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.