Eerste hulp bij Kerstcadeaus! Hier zijn alvast onze Kersttips


Kerstcadeaus voor iemand kopen kan soms bijzonder moeilijk zijn. Daarom willen we jullie graag ter hulp schieten en geven we alvast onze top cadeau-tips voor hem en haar! Wil je nog op tijd zijn, dan is dit trouwens nog het ideale moment.


Voor haar

Pandora


De klassieker bij Kerst doet het dit jaar nog beter dan ooit. De uitgebreide collectie van Pandora is nog sprankelender dan de vorige jaren. Geef je haar een armband van Pandora cadeau? Dan weet je ook wat je kan kopen bij volgende gelegenheden want Pandora komt elk seizoen op de proppen met een gloednieuwe collectie aan bedeltjes.



DoDo


Ons nieuwe merk DoDo, van de wereldberoemde Pomellato-groep, is eveneens een aanrader voor Kerst. Ook bij DoDo kan je zelf je armband of ketting samenstellen maar dan met een luxueuzere uitstraling. Er zijn heel wat charms in 9kt & 18kt goud beschikbaar die je kan combineren met zilveren armbanden om zelf je droomjuweel te ontwerpen.



BIGLI


Mag het dit jaar wel wat meer zijn voor Kerst? Dan is BIGLI zonder twijfel een keuze waar je niet langs kan kijken. De "Mini Sweety" collectie van het merk werd in een mum van tijd bijzonder populair en laat je toe om verschillende gekleurde edelstenen naar hartenlust te combineren. Daarnaast biedt het merk ook modieuze juwelen met diamant in pavé-zetting aan.





Voor hem

Gemini


Je kent ze ondertussen wel, de kraalarmbanden met echte natuurstenen voor heren zijn al enkele jaren zeer populair. Maar wist je dat Gemini dit jaar ook een collectie herenkettingen uitbracht? Sterker nog, ze bieden nu ook stijlvolle herenuurwerken aan. 



Garmin


Voor de sportievelingen onder ons hebben we Garmin. Zonder twijfel de beste sport-smartwatch op de markt. De functies van de Garmin smartwatches zijn eindeloos. Naast de standaard smartfuncties (meldingen ontvangen van SMS, social media, oproepen, agenda, enz.) zijn ze uitgerust met ingebouwde hartslagmeter, energiemeter, stappenteller, GPS, O²-meter, en nog heel wat andere functionaliteiten.



TAG Heuer


Max Verstappen is wereldkampioen in de Formule 1, en dat zullen we geweten hebben. TAG Heuer, het gegeerde Zwitserse luxe-merk, was al een enorm succes maar kreeg dankzij de wereldtitel van Max nog een extra duwtje in populariteit. Is jouw partner ook zo een Formule 1 fanaat of wil hij gewoon graag wel eens een klassevol Zwitsers uurwerk? Dan is TAG Heuer zeker de ideale keuze.





Uiteraard hebben we nog diverse andere merken.
Ontdek onze volledige collectie op onze webshop.



En dan nog iets spannends ...


Stilstaan is achteruitgaan, een motto dat we in het verleden al dikwijls in de mond namen en waar we nog steeds in geloven. Ons atelier werd enkele maanden geleden al vernieuwd en uitgebreid, maar om jullie nog beter van dienst te zijn, wordt begin volgend jaar onze Deluxe winkel onder handen genomen. De verbouwing start op 10 januari en zal ongeveer een 4-tal weken in beslag nemen. De nieuwe winkel zal zorgen voor een nog gezelliger kader en zal nog meer inzetten op totaalbeleving bij het kiezen van jouw droomjuweel of uurwerk. Gedurende de verbouwing blijven we uiteraard steeds bereikbaar via onze Style winkel. Ook de webshop blijft gewoon verder draaien. Ben je ook nieuwsgierig kom dan zeker vanaf de tweede week van februari het resultaat zelf bewonderen.  

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.