Bijna lente bij jouw favoriete juwelier!


Het is aan het weer misschien nog niet te merken, maar de lente is wel op komst. En daarmee is het hoog tijd om enkele van onze nieuwe lentecollecties voor te stellen: De nieuwe Aquaracer modellen van TAG Heuer, de Marvel / Spring collectie van Pandora en de frisse Birthstones van BIGLI.

 

TAG Heuer Aquaracer Professional 200


De TAG Heuer Aquaracer kreeg in de loop van vorig jaar al een grondige facelift onder de naam Aquaracer Professional 300, en de collectie werd ook dit jaar uitgebreid met de Aquaracer Professional 200 modellen. Net zoals bij de 300 serie is er volop ingezet op draagcomfort. De kast van de nieuwe variant is daarom dunner en de aanzet van de band is korter gemaakt. In plaats van de opvallende keramische bezel werd ditmaal gekozen voor een subtiel geborsteld stalen duikring en werden de indexen op de wijzerplaat ook strakker gehouden. 


MARVEL x PANDORA 2022


De nieuwe collectie van Pandora is geïnspireerd op de iconische personages uit het Marvel universum. Pandora werkte voor de productie van de nieuwe lijn nauw samen met de animatie-artiesten van Marvel en wist op deze manier erg gedetailleerde charms te creëren. Het is nu aan jou om het perfecte team samen te stellen, en dat met maar één missie voor ogen ... De wereld redden!


Feel the power of your birthstone - BIGLI


Geboortestenen, je hebt er waarschijnlijk al van gehoord. Elke maand heeft zijn specifieke steen en elke steen heeft, naar eeuwenoude tradities, zijn eigen therapeutische kracht. Ben je op zoek naar een echt persoonlijk cadeau voor een speciale verjaardag, een verloving, een geboorte, ... ? Dan is het nieuwe Birthstone-concept van BIGLI zeker een aanrader. Ontdek hier alvast welke geboortesteen jij hebt en welke kracht erbij hoort.


Wegens succes verlengd: TROUWDAGEN 2022


We kregen heel wat reacties van aanstaande koppels dat ze te laat waren om een plaatsje te bemachtigen voor onze trouwdagen in februari. Om iedereen de kans te geven om toch van onze actievoorwaarden te kunnen genieten, hebben we besloten om van 21 maart tot en met 2 april opnieuw trouwdagen te organiseren met dezelfde voordelen. Sta je dus op het punt om te trouwen? Dan is dit jouw uitgelezen kans om, in alle gezelligheid, met een hapje en een drankje, de perfecte trouwring te kiezen tegen de beste voorwaarden. Interesse? Schrijf je dan snel in!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.