Will you be my diamond this Valentines Day?


Valentijn, het feest van de Liefde is weer in aantocht! Hoog tijd om je wederhelft eens lekker te verwennen en des te meer te laten zien wat hij of zij voor je betekent. Ook dit jaar hebben we opnieuw een spectaculaire Pandora-actie voor jullie in petto. 

14% korting op PANDORA-bedels


Laten we eerlijk zijn. Er zijn weinig merken op de markt die zo een verhaal kunnen vertellen als de juwelen van Pandora. Kies je voor bedeltjes met een speciale betekenis? Of gewoon voor charms die je mooi vindt? Het maakt niet uit. Met Pandora maak jij je eigen verhaal! Naar goede gewoonte ontwikkelde het wereldberoemde merk ook voor 2022 een Valentijnscollectie die, naar onze mening, bijzonder geslaagd is. Als kers op de taart kan je vanaf nu tot en met zondag 13 februari genieten van 14% Valentijnskorting op alle Pandora-bedels met de kortingscode PANDORA14.

kortingscode
PANDORA14BIGLI, a gift she will adore


Nog een merk waarmee je je eigen stijl kan creĆ«ren is zonder twijfel BIGLI. Dankzij hun uitgebreid kleurenpalet en diverse lijnen is er altijd wel een BIGLI-juweel dat bij elke persoonlijkheid past. Of je nu kiest voor de speelse Mini Sweeties, de gekledere Waves of gewoon je eigen ding doet en een combinatie maakt van verschillende lijnen, het kan bij BIGLI allemaal. Wist je trouwens dat we samen met Bigli een aantal kleuren in de Mini Sweety reeks hebben ontwikkeld die enkel en alleen bij ons verkrijgbaar zijn? 
Shoppen wordt nog aangenamer!


Op dit ogenblik wordt de laatste hand gelegd aan onze vernieuwde winkel. Er werd de laatste weken hard gewerkt om jouw shopmoment nog gezelliger te maken. We zetten meer dan ooit in op beleving. Zo kan je binnenkort bijvoorbeeld - voor, tijdens of na het kiezen - genieten van een glaasje bubbels aan onze bar of kan je een bezoek brengen aan ons vernieuwd horloge-atelier. (Vanaf 7 februari zal de winkel terug geopend zijn, ondertussen kan je wel nog steeds terecht in onze Style winkel). 


Trouwdagen 2022


Valentijn is overigens het ideale moment om ook onze trouwdagen nog eens in de verf te zetten. Die gaan door van 7 t.e.m. 13 februari. Tijdens onze trouwdagen helpen wij je in je zoektocht naar de perfecte trouwring en koop je de ringen aan de best mogelijke voorwaarden. Inschrijven kan nog steeds: https://www.juwelier-willems.be/trouwdagen. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.