Lente-opendeur & een surprise act bij jouw favoriete juwelier!De narcissen beginnen te bloeien, het licht schijnt al terug iets langer en de weerman belooft zon. Kortom, de lente is er! In Sint-Truiden wordt dat naar jaarlijkse gewoonte gevierd met een lente- opendeur. Die zal dit jaar doorgaan op zaterdag 19 (van 9u tot 18u) en zondag 20 maart (van 14u tot 18u). Speciaal voor de gelegenheid geniet je die dagen van 10% korting op heel de collectie en hebben we iets unieks in petto. Lees zeker verder, want we lichten alvast een tipje van de sluier op. 


Nieuwe collecties


Lente, dat betekent uiteraard ook nieuwe collecties. Dodo, Pandora, Ti Sento, zijn nog maar enkele voorbeelden van juwelenmerken waarvan de spring collection al beschikbaar is. Ook heel wat horlogemerken hebben sterke nieuwigheden gelanceerd. Denk bijvoorbeeld maar aan TAG Heuer met de nieuwe Aquaracer, Tissot met de retro PRX Powermatic 80 of Rado met de gloednieuwe True Square Open Heart.

Ontdek alle collecties op onze webshopEen surprise act van buitenaardse kwaliteit


Wat die verrassingsact precies is, gaan we nu nog niet verklappen. We kunnen alleen zeggen dat het spectaculair zal zijn en dat je het zeker niet mag missen. Eén tip kunnen we geven aan de hand van de bovenstaande afbeelding. Nieuwsgierig? Kom dan op zaterdag 19 maart om 15.30u naar de winkel!Trouwdagen wegens succes verlengd


We kregen heel wat reacties van aanstaande koppels dat ze te laat waren om een plaatsje te bemachtigen voor onze trouwdagen in februari. Om iedereen de kans te geven om toch van onze actievoorwaarden te kunnen genieten, hebben we besloten om van 21 maart tot en met 2 april opnieuw trouwdagen te organiseren met dezelfde voordelen. Sta je dus op het punt om te trouwen? Dan is dit jouw uitgelezen kans om, in alle gezelligheid, met een hapje en een drankje, de perfecte trouwring te kiezen tegen de beste voorwaarden. Interesse? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je hier inHerstellingen in ons eigen atelier


Recentelijk investeerden we in een state-of-the-art herstelatelier waar we herstellingen uitvoeren aan zowel horloges als juwelen. Op die manier kunnen we je nog beter en sneller van dienst zijn. Het horloge-atelier is voorzien van de allernieuwste apparatuur en is gecertificeerd voor zowat alle gekende merken zoals Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Tissot, Mido, Hamilton ... enz. Kortom, je kan voor alle grote merken bij ons terecht. 

Wil je meer weten over ons herstelatelier of wil je graag een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor een herstelling? Neem dan hier contact op. 

Ontdek ons atelier

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.