Mama, jij bent de beste!


8 Mei komt eraan, ben jij klaar voor ... Moederdag!? We moeten uiteraard altijd zorg dragen voor onze mama, maar Moederdag is toch het uitgelezen moment om haar eens extra in de bloemetjes te zetten. Het juiste cadeau kiezen kan nogal eens een uitdaging zijn. Daarom schieten wij jullie te hulp met enkele top tips en krijg je bij aankoop van een Moederdagcadeau vanaf 50 euro gratis een fles bubbels erbij! Bovendien kan je vanaf nu tot en met 8 mei profiteren van 12% korting op alle Pandora bedels met de kortingscode PANDORA12.



GRATIS FLES BUBBELS
Bij aankoop van een Moederdagcadeau vanaf €50
(actie enkel geldig in de fysieke winkel)

PANDORA12
Kortingscode voor 12% korting op alle Pandora bedels
(enkel op de voorraad geldig)



Ti Sento

Op en top Italiaans. Ti Sento maakt kwalitatieve zilveren juwelen, vaak afgewerkt met zirconia. Het is een merk met een moderne en elegante uitstraling dat vaak gebruik maakt van kleur om bepaalde accenten in de verf te zetten. Ti Sento biedt bovendien heel wat personaliseerbare juwelen aan waar je namen of initialen op kan laten graveren.



DoDo


Nog zo een Italiaanse kanjer is DoDo. Het trendy merk van de Pommellato Group is vooral bekend om zijn bedelarmbanden en -kettingen die zo aanpasbaar zijn dat je er echt je eigen verhaal mee kan creëren. De juwelen worden bij DoDo vervaardigd in het zilver, 9kt en 18kt goud. 



Blush


Duurzame gouden juwelen tegen een betaalbare prijs. De juwelen van Blush zijn allemaal geproduceerd in 14kt goud en worden afgewerkt met zirconia of diamant. Het merk biedt bovendien heel wat combinatiemogelijkheden aan om volledig je eigen stijl te ontwikkelen of die van je mama ...



BIGLI


Mag het wel wat meer zijn? Dan is BIGLI ongetwijfeld het ideale geschenk. Een op en top Belgisch merk, maar ondertussen wereldwijd gerenommeerd. BIGLI weet als geen ander kleur met diamant te combineren tot een speels maar stijlvol geheel. Dankzij de mogelijkheid om steeds bij te bouwen en te veranderen van kleur, is een BIGLI-cadeau er ééntje voor het leven. 



Pandora


Pandora hoort uiteraard ook thuis in dit lijstje van topcadeaus. Naar jaarlijkse gewoonte ontwikkelde Pandora ook dit jaar weer een heuse Moederdagcollectie boordevol verwijzingen naar de liefde voor jouw mama. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.