Longines Ultra-Chron. Het meest precieze uurwerk.


Longines Ultra-Chron, het ultra precieze uurwerk.

Het nieuwe hoog frequentie uurwerk van Longines garandeert een hogere precisie en profiteert van het rijke erfgoed van Longines, dat al meer dan 100 jaar uurwerken met high-beat movements ontwikkeld.
Geïnspireerd door de originele Longines Ultra-Chron uit 1968, weerspiegelt het nieuwe model het iconische design van het origineel. De nieuwe Ultra-Chron die 10 keer per seconde tikt.

Wil je deze icoon aan het werk horen, dan kan je de hartslag beluisteren in onderstaande film:


De nieuwe Longines Ultra-Chron is geïnspireerd op zowel de uiterlijke kenmerken als de professionele duikfuncties van het model uit 1968. Het beschikt over een eenrichting draaiende bezel en een geschroefde kastachterkant en kroon. Het biedt een uitstekende afleesbaarheid en is waterbestendig tot 30 bar (300 meter).
Voor onderhoud van uw favoriete uurwerk kan U uiteraard ook bij ons terecht. Ons uurwerk atelier is gecertificeerd voor alle grote merken zoals TAG Heuer, Longines, Omega, Rado, Tissot, Balmain, Oris, Certina, Hamilton, Mido, en nog vele andere. En daar zijn wij toch ietwat fier op, aangezien wij het enige atelier voor de regio zijn die nog officieel deze merken mag herstellen.

De opvallende zwarte wijzerplaat  heeft een witte minutenwijzer met afwisselend batons met Super-LumiNova® gecoate indexen. Het originele Ultra-Chron logo is aangebracht op de wijzerplaat en staat in reliëf op de achterdeksel. De nieuwe ultra-Chron heeft een opvallende rode minutenwijzer die, net als de uurwijzer, is gecoat met Super-LumiNova® voor optimale leesbaarheid. De nieuwe Ultra-Chron zal grote waardering oproepen bij elke horlogeliefhebber die gepassioneerd is door de iconische uurwerken uit een van de meest innovatieve tijdperken van de horlogerie.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.