My Dad, My Hero


Hij, die altijd voor je klaar staat om je naar de voetbaltraining of dansles te brengen. Hij, die het luidst juicht wanneer je de bal in de netten trapt of een game wint in het tennis. Hij, die je troost wanneer je vriendje of vriendinnetje het heeft uitgemaakt. Hij, is jouw papa en jouw held en die verdient het om met Vaderdag eens goed verwend te worden. We geven je alvast enkele cadeautips waarmee je op Vaderdag gegarandeerd zal scoren! Geniet bovendien tot en met zondag 12 juni van onze vaderdagactie en ontvang een gratis Gemini armband t.w.v. €40 bij elke aankoop van minstens €100.*


De vaderdagactie ook via onze webshop met de code
DAD2022


Garmin Smartwatch


Is jouw papa ook verzot op gadgets? Dan is Garmin echt iets voor hem. De functies van de recente Garmin Smartwatches zijn eindeloos. Bovendien heeft ook het design van de meeste modellen een flinke facelift gekregen waardoor ze niet enkel sportief, maar ook gekleed gedragen kunnen worden. 


Seiko


Dat kwalitatieve horlogerie niet alleen uit Zwitserland moet komen, bewijst het Japanse merk Seiko maar al te goed. Hun uitgebreide collectie biedt zowel klassiek en geklede, als stoere en sportieve modellen aan, steeds met de nadruk op Japanse precisie. Kortom bij Seiko vind je altijd wel het horloge dat bij de stijl van jouw papa aansluit. 


Wolf Watchwinders


Heeft je papa al horloges genoeg? En zitten daar misschien ook automatische modellen bij? Dan is een watchwinder allicht het ideale cadeau. Een watchwinder zorgt er namelijk voor dat een automatisch horloge blijft werken, ook wanneer ze niet gedragen wordt. Het is bovendien ook een stijlvolle manier om je horloges tentoon te stellen bij je thuis. 


Gemini bracelets


Het zou ook kunnen dat je papa gewoon helemaal niet van horloges houdt. Dat is uiteraard geen probleem. Een hippe Gemini armband zal hem dan wellicht meer kunnen bekoren. Naast de gekende "kralenarmbanden" biedt Gemini tegenwoordig ook specialere en stoerdere modellen aan, wel steeds afgewerkt met echte natuursteen. Spendeer je trouwens minstens 100 euro aan een vadersdagscadeautje, dan krijg je er een Gemini armband t.w.v. €40 gratis bij! 


*Vaderdagactie enkel geldig op artikels voor heren. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. De actie is geldig tot en met zondag 12 juni. 

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.