De indrukwekkende 2de generatie Garmin MarQ-horloges


Kan een smarthorloge op een verfijnde en trendy manier uiting geven aan ambities en passies? Absoluut! Met de tweede generatie van haar topklasse MARQ smartwatches legt Garmin de lat opnieuw een pak hoger. Vijf modellen – de Athlete, Adventurer, Golfer, Captain en Aviator – zijn stuk voor stuk een ware streling voor het oog. Bovendien blinken ze uit qua prestaties en duurzaamheid.

Met deze nieuwe generatie bewijst Garmin dat connected uurwerken ook mooi kunnen zijn op de pols. De eerste generatie van deze horloges was al meer dan de moeite waard. Vanaf nu geniet u van verfijnde ontwerpen, in combinatie met extra krachtige smartwatchfeatures. Tijd voor een kennismaking.

 

Toonaangevende smartwatchcollectie

De MARQ Gen 2 van Garmin is een toonaangevende collectie van moderne ‘tool watches’, gemaakt van robuust Grade 5 titanium, met prachtige AMOLED- touchscreendisplays en traditionele bedienings- knoppen. Garmin integreert revolutionaire technologie met superieure materialen, zoals saffier, keramiek en jacquard geweven nylon. Elk horloge beschikt over een lens met een ongeĆ«venaarde krasbestendigheid en een zeer responsieve touchscreen.

Alle modellen zijn voorzien van een jetlag-adviseur en 24/7 gezondheids- en welzijnsfuncties, zoals hartslagmeting op de pols, het volgen van ademhaling en stress, geavanceerde slaapinzichten en BodyBattery-energiemonitoring. Uiteraard zijn ook basic smartwatchfuncties voorzien, zoals muziekopslag, notificaties en contactloos betalen.


Vijf topmodellen, op maat van de gebruiker
 

MARQ Athlete: speciaal ontwikkeld voor de sportfanaat, met geavanceerde hulpmiddelen om de grenzen te verleggen tijdens het lopen, zwemmen, fietsen en andere sporten.
 
MARQ Adventurer: een onmisbaar horloge voor de avonturier die de wereld wil ontdekken. Met vooraf geladen TopoActive-kaarten, ski-kaarten en een expedition app.
 
MARQ Golfer: met deze smartwatch wordt elke golffanaat een winnaar! Met dank aan een reper- torium van 42.000 golfbanen, berekening van de hellingsgraad, Virtual Caddy en Wind Data.
 
MARQ Captain: een uniek horloge voor gepassi- oneerde zeilers, met een uitgebreide selectie aan watersport-apps, waarschuwingen bij dreigende getijdenveranderingen, Regatta Timer en nog veel meer features.
 
MARQ Aviator: deze robuuste smartwatch brengt je in hogere sferen! Navigeer naar een locatie of waypoint in de wereldwijde luchtvaartdatabank, of activeer een route naar een nabijgelegen luchthaven. Een jetlag adviser en vliegweerrap- porten vormen de kers op de taart.Welkom bij Juwelier Willems!

Wil je de verbluffende nieuwe generatie smartwatches van Garmin met eigen ogen bewonderen? Maak snel een afspraak met Juwelier Willems in Sint- Truiden! Wij zijn de enige dealer in Limburg van het MARQ Gen 2-gamma, inclusief de nodige full service. Je bent van harte welkom in onze winkel!


Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.