De geschiedenis en innovaties van TAG Heuer: Een uitgebreide gids

Als je ooit een diepgaande duik hebt genomen in de wereld van luxehorloges, moet de naam TAG Heuer je zeker bekend voorkomen. Maar waarom is dat zo? Wat is het verhaal achter dit voortreffelijke merk? En welke innovaties hebben het tot een marktleider gemaakt? Laten we ons onderdompelen in de geschiedenis en innovaties van TAG Heuer.

De Beginfase

Opgericht in 1860 door Edouard Heuer, heeft TAG Heuer zijn weg gebaand naar de top van de Zwitserse horloge-industrie. De onderneming begon met het produceren van tijdmeetapparatuur voor verschillende sporten. Maar, wist je dat de merknaam TAG Heuer slechts in 1985 werd aangenomen? De TAG (Techniques d'Avant Garde) groep verwierf Heuer en voegde zo de 'TAG' toe aan de merknaam.

Innovaties van TAG Heuer

TAG Heuer heeft doorheen de jaren talloze innovaties geïntroduceerd. Enkele van deze innovaties zijn onder andere de eerste stopwatch nauwkeurig tot op 1/100ste van een seconde en het eerste Swiss-made smartwatch.

Maar het revolutionaire karakter van het merk houdt daar niet op. De recente lancering van de TAG Heuer Connected watch typeert dit. Het is een perfecte synergie van traditionele Zwitserse horlogemaaktechnieken en geavanceerde smartwatch-functies. Innovatief, toch?

TAG Heuer bij Juwelier Willems

Bij Juwelier Willems, een gevestigde naam in de sieraden- en horlogewereld, vind je een uitgebreid aanbod aan topmerken, waaronder TAG Heuer. We zijn toegewijd aan het leveren van de beste producten en diensten aan onze klanten. Ons assortiment omvat zowel luxemerken met gouden en diamanten juwelen als modemerken met zilveren, stalen en vergulde juwelen.

De geschiedenis en innovaties van TAG Heuer: de eindconclusie

Op zoek naar een TAG Heuer horloge of wil je meer weten over de geschiedenis en innovaties van TAG Heuer? Bezoek onze website of neem contact met ons op. Volg ons op sociale media voor updates en om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van horloge- en sieradenliefhebbers.

Volg ons op sociale media!

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.