De Formidabele TAG Heuer Carrera: 60 Jaar En Nog Steeds Ongelooflijk!


Het is ongelooflijk hoe de tijd vliegt. Het is nu al 60 jaar geleden dat het eerste TAG Heuer Carrera horloge werd geïntroduceerd. De Carrera is altijd een toonbeeld van innovatie en vakmanschap geweest, en de nieuwste versie is daar geen uitzondering op.

De nieuwste TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon

De TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon is niet zomaar een horloge, maar een kunstwerk dat tijd, precisie en vakmanschap belichaamt. De meest recente incarnatie van dit iconische uurwerk, met de Calibre TH20-09, viert het 60-jarig bestaan van de Carrera met verve.

Deze bijzondere versie pronkt met een intens blauwe wijzerplaat met oranje accenten en de herkenbare "glassbox" kromming in het glas , wat bijdraagt aan het unieke karakter van dit model. Met een heldere, oranje secondewijzer die prachtig contrasteert met de blauwe kalfslederen band, en twee toon-op-toon "azuré" sub-wijzerplaten, schreeuwt dit horloge dynamiek en gedurfdheid uit.

De tourbillon heartbeat op 6u.
De tourbillon heartbeat op 6u.

De robuuste 42mm gepolijste stalen horlogekast toont op een boeiende wijze het nieuwe manufacture binnenwerk. Maar het meest opwindende kenmerk moet wel de tourbillon heartbeat zijn die pronkt op 6 uur. Een echte eye-catcher.

Een passie voor uurwerken bij Juwelier Willems

Bij Juwelier Willems delen we een diepe liefde voor horloges en het ambacht dat daarachter schuilt. Van modieuze merken zoals Michael Kors, Seiko en Tommy Hilfiger, tot exclusieve luxe labels zoals Longines en TAG Heuer, we bieden horloges in alle prijsklassen.

Wij begrijpen het belang van keuze en diversiteit in een horlogecollectie. Daarom bieden we een breed scala aan horloges aan, zowel online als in onze winkel. Elk horloge dat wij verkopen, wordt ondersteund door een team van deskundige horlogemakers die klaar staan om eventuele problemen met uw uurwerk op te lossen.

Ontdek de TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon bij Juwelier Willems

Bent u gefascineerd door de TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon en wilt u dit fantastische uurwerk aan uw collectie toevoegen? Of misschien bent u op zoek naar dat ene perfecte cadeau voor een speciaal iemand in uw leven? Wat uw reden ook mag zijn, bij Juwelier Willems hebben we de perfecte TAG Heuer horloge voor u.

Werkelijk, er is geen betere manier om het 60-jarig jubileum van de TAG Heuer Carrera te vieren dan door dit horlogemerk, beroemd om zijn vakmanschap en innovatie, te dragen. Uw pols verdient iets bijzonders, en we denken dat de TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon dat zeker is.

Het iconische ontwerp van de glassbox Carrera
Het iconische ontwerp van de glassbox Carrera

Wacht niet langer, kom langs in onze winkel of bezoek onze website en ontdek de TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon vandaag nog! Bij Juwelier Willems, waar passie voor horloges en uitmuntende klantenservice hand in hand gaan.

Carrera Chronograph Tourbillon heren horloge CBS5010.FC6543

Carrera Chronograph Tourbillon heren horloge CBS5010.FC6543

Jouw authentieke juwelier nu ook online - Ruim assortiment aan juwelen en horloges met een ongekende na-service.

ONTDEK MEER

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.