Juwelier Willems, meer dan zomaar een juwelen- en uurwerken verkooppunt.


Ben jij ooit bij Juwelier Willems binnengestapt? Zo ja, dan weet je dat het veel meer is dan een plek waar horloges en juwelen worden verkocht – het is een wereld waar kunst, vakmanschap en klantenservice samensmelten tot een onvergetelijke ervaring.

Vergeet het idee van een standaard juwelierszaak. Juwelier Willems heeft letterlijk twee verdiepingen van pure toewijding aan jou, de klant. Heb je ooit gehoord van een servicecentrum voor uurwerken dat uniek is in de regio? Bij Juwelier Willems vind je een gespecialiseerd atelier waar alle topmerken met zorg worden behandeld. Als oma's oude klok of jouw premium TAG Heuer een beetje liefde nodig heeft, dan ben je hier aan het juiste adres!

En als je denkt dat dat alles is, wacht dan maar af. Er is ook een juwelenatelier waar magie gebeurt. Hier kun je jouw droom zien veranderen van een 3D-ontwerp in een glinsterend afgewerkt product. Klinkt als een sprookje, toch? Bij Juwelier Willems is dit de realiteit. Kom gerust een bezoek brengen aan ons servicecenter.

De Unieke Service van Juwelier Willems

Maar wat maakt Juwelier Willems nu zo speciaal? Ten eerste, het is niet alleen een verkooppunt; het is een belevenis. Van het moment dat je binnenkomt, voel je het verschil. Gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte juweel of uurwerk. En mocht er iets niet helemaal naar wens zijn, dan staat het atelier al te trappelen om het aan te passen.

Oris BC3 Day Date herstelling

Het Horlogeatelier

Liefhebbers van uurwerken, opgelet! Juwelier Willems is een gecertificeerd service center voor alle topmerken. Hier kan je terecht voor de herstelling van alle uurwerkmerken zoals onder andere TAG Heuer, Omega, Longines, Oris, Rado, Breitling, Rolex en nog zoveel meer. Zo'n service vind je nergens anders in Limburg. Of het nu gaat om een batterijvervanging of een complete restauratie, jouw uurwerk is in vaardige handen.

Het Juwelenatelier

Het juwelenatelier is waar jouw persoonlijke touch tot leven komt. Stel je voor: jouw unieke juweel, gecreëerd van 3D-ontwerp tot schitterend eindproduct, allemaal onder één dak. Of je nu een verlovingsring wilt aanpassen of een geheel nieuw stuk wilt laten maken, de experts van Juwelier Willems maken van jouw droom werkelijkheid.Klantenservice en Meer

Het team begrijpt dat een juweel of horloge vaak veel meer betekent dan alleen een accessoire. Het zijn vaak erfstukken, symbolen van liefde of herinneringen aan speciale momenten. Daarom biedt Juwelier Willems een service die recht doet aan de emotionele waarde van deze objecten.

Een Stap Verder in Klanttevredenheid

Juwelier Willems houdt ervan om jou te verwennen. Met gratis verzending in de Benelux, veilige online betaling, een professioneel herstelatelier, en een cadeauservice die je versteld doet staan, is het duidelijk: hier staat de klant op de eerste plaats.

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Of wil je jezelf gewoon eens lekker in de watten leggen? Laat Juwelier Willems dan jouw partner in crime zijn. Met een brede collectie van horloges en juwelen, van modieuze merken tot exclusieve luxe labels, is er voor ieder wat wils.

Dus, ben je klaar om je te laten betoveren door de unieke wereld van Juwelier Willems, meer dan zomaar een juwelen- en uurwerkverkooppunt? Kom dan langs of bezoek onze website, en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en de persoonlijke aanpak die jou te wachten staan.

Wil je meer weten of heb je specifieke vragen? Geen probleem! Juwelier Willems staat klaar om je te helpen. Stuur een e-mail naar order@juwelier-willems.be, bel naar +32 11 83 23 92, of stap gewoon binnen in de winkel aan Stapelstraat 15-17 in Sint-Truiden. Jouw tijd schittert hier, bij Juwelier Willems.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.