Rado: Meester van Materialen en Innovatief Horlogedesign


Als een uurwerk méér moet zijn dan een tijdsaanduiding, dan zit je gebakken met een Rado aan je pols. Echt, wanneer ik denk aan Rado, denk ik aan onverslaanbare duurzaamheid en design dat z'n tijd lichtjaren vooruit is. Dat is nu precies waar Rado: Meester van Materialen en Innovatief Horlogedesign voor staat.

 

Anatom Automatic unisex horloge R10202209

Jouw authentieke juwelier nu ook online - Ruim assortiment aan juwelen en horloges met een ongekende na-service.

Kenzy en Erwin van Juwelier Willems weten als geen ander dat zulke horloges niet alleen bijzonder zijn om te dragen, maar ook om te onderhouden. Want laten we wel wezen, een Rado draag je niet, die koester je. En het goede nieuws? Juwelier Willems is niet alleen een verkooppunt, maar ook het enige officiële servicepunt in Limburg waar je voor reparaties terecht kunt. Ja, je leest het goed! Een topproduct gecombineerd met top service. En je bent altijd vrij om ons atelier te komen bezoeken. Een Nieuw Tijdperk voor Rado en Juwelier Willems

Heb je het over de filosofie van Rado, dan heb je het over een revolutie in uurwerken. Met een Rado om je pols draag je meer dan een tijdsaanduiding; je draagt een visie. En wat maakt dit merk nu zo speciaal bij Juwelier Willems? Eenvoudig: naast exclusieve verkoop bieden we ook gespecialiseerde service aan in ons eigen atelier. Heb je een Rado die wat liefde nodig heeft? No worries, de experts van Juwelier Willems staan klaar om je horloge te verzorgen alsof het hun eigen is.

Rado: Innovatief Horlogedesign in Limburg

Rado is vernieuwend, Rado is anders. Dat zien we terug in elk horloge dat ze op de markt brengen. Maar hoe uniek een Rado ook mag zijn, uiteindelijk draait het allemaal om vertrouwen. Vertrouwen in het merk en vertrouwen in de service na aankoop. Bij Juwelier Willems snappen we dat als geen ander. Of je nu een horloge koopt of het laat repareren, we zorgen ervoor dat jouw Rado in perfecte conditie blijft.

Met onze eigen gecertificeerde herstellingen hoef je je geen zorgen te maken. In ons atelier lossen we het op.

De Naoogst van een Rado: Service die Staat als een Huis

Kom eens langs bij Juwelier Willems en voel het verschil. Laat je Rado bewonderen, onderhouden of herstellen door mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Met een volledig uitgerust atelier en een team dat barst van expertise, zijn we de one-stop-shop voor al je Rado wensen.

Dus, ben jij klaar om te investeren in een stukje tijdloze klasse? Of wil je dat jouw Rado net zo glanst als toen hij uit de showroom kwam? Kom dan snel langs bij Juwelier Willems. Want zeg nu zelf, voor een Rado: Meester van Materialen en Innovatief Horlogedesign, wil je toch alleen het allerbeste?

Bij Juwelier Willems draait alles om uitzonderlijke kwaliteit en klantenservice die je nergens anders vindt. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op via order@juwelier-willems.be of bel ons op +32 11 83 23 92. Of natuurlijk, kom gewoon langs in onze winkel aan de Stapelstraat 15-17 in het mooie Sint-Truiden. Onze deuren staan altijd voor je open – maandag van 12.30h tot 18:00h, dinsdag tot en met vrijdag van 09:30h tot 18:00h, en op zaterdag van 09:00h tot 18:00h.

Kom de magie van Rado zelf ervaren, en ontdek waarom Juwelier Willems de perfecte partner is voor zowel je aankoop als de service daarna. Rado en Juwelier Willems, een gouden combinatie, toch?

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.