Grote kortingen wegens verbouwingen: Alles moet weg bij Juwelier Willems!


Luister, heb je het al gehoord? Juwelier Willems zit midden in een grote metamorfose! In oktober 2024 doen we een totale make-over van onze winkel. En je raadt het al, alles moet weg! Ja, je leest het goed: alle schitterende horloges en adembenemende juwelen gaan de deur uit met sensationele kortingen. Waarom? Wel we moeten ruimte maken, en geloof me, met deze kortingen wil je hierbij zijn!

Waarom zou je profiteren van onze verbouwingsuitverkoop?

Wij van Juwelier Willems snappen wel dat zo'n kans niet vaak voorbij komt. Stel je voor: exclusieve merken zoals Pandora, Swarovski, Orage, Ti Sento, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Seiko, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal met een korting die oploopt tot wel 40%! Zeg nu zelf, zo'n buitenkans laat je toch niet schieten?

Alles moet weg voor de verbouwing!

Het is simpel: wij verbouwen onze winkel in oktober 2024 en dus is het tijd voor een grote opruiming. Niet zomaar een opruiming, maar eentje waar je U tegen zegt! Juwelen en horloges die de show stelen, nu binnen handbereik voor prijzen waar je blij van wordt.  Nu is het moment! Of misschien die ene fijne ketting die perfect zou staan bij jouw outfit? Gooi die twijfel overboord en duik in de kortingen!

Juwelier Willems: Meer dan alleen kortingen

Juwelier Willems staat bekend om kwaliteit en vakmanschap. Met een eigen atelier waarin we met de nieuwste technologieƫn werken, zoals 3D design en printing, kun je er zeker van zijn dat elke aankoop een schot in de roos is. En laten we eerlijk zijn, zo'n deal tijdens onze "Grote kortingen wegens verbouwingen" campagne is toch de kers op de taart?

Grijp je kans voordat het te laat is!

Je vraagt je vast af: "Hoe lang loopt deze waanzinnige uitverkoop nog?" Wel, wacht niet te lang. Onze verbouwingsplannen voor oktober 2024 liggen vast en tot die tijd vliegen de juwelen en horloges de deur uit tegen spotprijzen. Kom dus snel langs op onze webshop Juwelier-Willems.be, of beter nog, kom gezellig langs in onze winkel in Sint-Truiden.

Zo'n kans laat je toch niet lopen? Wacht niet tot de laatste minuut en verwen jezelf of iemand anders met een schitterend geschenk. Juwelier Willems helpt je graag verder. En onthoud: Grote kortingen wegens verbouwingen. Wij verbouwen onze winkel in oktober 2024. Alles moet weg, dus sla je slag!

Image description

Outlet

Jouw authentieke juwelier nu ook online - Ruim assortiment aan juwelen en horloges met een ongekende na-service.

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.