Shoppen tijdens de Corona crisis!

We hadden het ons nooit op deze manier kunnen voorstellen, maar het Corona-virus is tot in ons klein Belgenlandje geraakt en bedreigt de gezondheid van heel wat mensen. De overheid nam hierdoor een aantal ingrijpende maatregelen. Maatregelen die ook ons, de lokale handelaar, raken. Winkels moeten verplicht dicht in het weekend. Wij doen er uiteraard alles aan om voldoende bereikbaar te blijven voor iedereen. Daarom gelden vanaf nu tot en met 3 april bij ons een aantal veranderingen:

  • De winkel zal gesloten zijn op zaterdag. Maar wees gerust, van maandag tot en met vrijdag zijn we wel gewoon geopend van 9.30u tot 18u.
  • Er kan ook een afspraak gemaakt worden voor een privé-shopmoment. Heb je last minute een cadeautje nodig voor iemand of moet je iets dringend komen ophalen bij ons, dan kan je ons bereiken via een privé-bericht op Facebook of telefonisch via 011 83 23 92 om een afspraak te maken. (Gelieve dit shopmoment niet te gebruiken voor het plaatsten van batterijen in uurwerken of voor kleine herstellingen.)
  • We zijn nu tijdelijk ook open op maandagvoormiddag.
  • Op onze webshop kan je 24 op 7 ongehinderd blijven shoppen. (https://www.juwelier-willems.be)
  • Om het shoppen op onze webshop nog aantrekkelijker te maken geven we nu 10% korting op alle aankopen via de webshop met de kortingscode WILLEMS10. Deze kortingscode kan je bij het afrekenen ingeven voor een onmiddellijke korting op heel je bestelling.

--> Shop 24/7 op onze webshop! <--Hebt je nog vragen i.v.m. deze veranderingen? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 011 83 23 92 of via het mailadres order@juwelier-willems.be

Samen komen we door deze beangstigende tijden! #stayhealthy

Meest RecentE Posts

In de kijker

Elegance for every occasion.​​​​​​​

Mocht u tussen al onze merken toch niet vinden wat u zoekt, dan hebben we ook nog altijd een eigen ontwerpatelier. Met de allernieuwste 3D technologie ontwerpen we, in samenspraak met u, het juweel van uw dromen.